ПОВИК ЗА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ОНЛАЈН КУРСОТ: ВОВЕД ВО ТЕАТАРСКАТА УМЕТНОСТ

По успешното реализирање на првото издание на онлајн курсот „Вовед во театарската уметност“ во рамки на едукативната програма Театар за сите, отвараме повик за упис на второто издание на онлајн програмата! Формуларот за пријавување можете да го најдете на овој линк. Пријавувањето завршува на 8.јуни (понеделник), а првиот час е закажан за 9.јуни (вторник) соContinue reading “ПОВИК ЗА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ОНЛАЈН КУРСОТ: ВОВЕД ВО ТЕАТАРСКАТА УМЕТНОСТ”