СВРТИ СЕ КОН ТЕАТАР НА РАЗЛИЧЕН НАЧИН – Повик за учество на работилници

За ентузијасти од 18 до 24 години со претходно театарско искуство. Работилниците ќе се оддржуваат во саботи во просториите на „Комитет“ – Ул. Даме Груев (Катна гаража Беко Локал 21), Скопје.
Предавачи на работилниците се актерите Наталија Теодосиева и Дени Стојанов.
За да се пријавите потребно е да го пополните формуларот на следниот линк.
Рокот за пријавување трае до 4ти ноември (четврток).
Проектот „Сврти се кон театар“ се реализира со финансиска поддршка од Град Скопје.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: