Отворена проба со екипата на „Иднината е приватна“

Во рамки на својата едукативна програма „Театар за сите“, ви нудиме можност да присуствувате, но и да учествувате на онлајн пробата со актерската екипа и режисерот за претставата „Иднината е приватна“ во продукција на Пресврт, на тој начин симболично одбележувајќи го Светскиот ден на театарот, 27.март. Имајќи ја предвид моменталната состојба и во интерес на јавното здравје и со желба да го одбележиме Светскиот ден на театарот решивме да откриеме дел од процесот за претсавата благодарение на интернетот, а со тоа и да ви понудиме можност за квалитетно и поразлично исполнување на вашето слободно време.

Бројот на учесници е ограничен на 10. За да се пријавите, пополнете го формуларот на овој линк. Отворената проба ќе се случи во петок, 27.март со почеток во 18.00 часот, а ќе трае до 20.00 часот.

Избраните учесници, ден претходно, ќе бидат известени по електронски пат на која онлајн платформа ќе се случува пробата, а ќе добијат и упатства за следење и учество во истата.
Пријавувањето завршува на 25.март, полноќ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: