Поддржете ја „Иднината е приватна“

За својата прва претстава „Иднината е приватна“, Пресврт пристапува истражувачки и од продукциски аспект: отпочната е претпродажбата на билетите за премиерата на 23.април во Денсинг салата на Младинскиот Културен Центар, преку онлајн платформата за crowdfunding –  GoGetFunding.

Одговори на прашањата дали може да се заобиколат институциите и можни ли се алтернативни начини за финансирање на проект од сферата на независната продукција – немаме, но затоа ве повикуваме да нè поддржите и да учествувате со нас во креирањето на оваа наша прва претстава.

Симболично, кампањата завршува на Светскиот ден на театарот, 27.март, 2020 година. Кликнете на овој линк за да донирате и да си обезбедите карта или пак, да ги дознаете понудените суми, како и наградите кои ги добивате за поддршката што ни ја укажувате. Секако, постои и можност за донација од износ според вашите можности.

Следете ја нашата веб страна, Фејсбук и Инстаграм профилите и бидете во тек со нашата работа!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: