ПОВИК ЗА УПИСИ: Осми циклус на редовни часови за млади и возрасни

Во тек се уписите за Редовните часови за млади и возрасни на прогрмата “Театар за сите”. Од
оваа година, “Театар за сите” е официјална едукативна програма на “Пресврт”. Ова е осмиот циклус на часови и започнува на 3.февруари, а часовите кои се случуваат два пати неделно, се одржуваат во Центарот за дизајн и иновации “Јавна соба”.

Вежби и игри од основите на актерската игра, театарска режија, драмско пишување и читање,
работа во групи, етиди – ова се само дел од активностите кои ги нуди програмата. Крајниот рок за пријавување е до 30.јануари, по што ќе бидете контактирани и известени за првата средба и првиот час.

Повеќе информации (локација, уплата, термини) можете да најдете на следниов линк.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: