Home


ПОВИК ЗА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ОНЛАЈН КУРСОТ: ВОВЕД ВО ТЕАТАРСКАТА УМЕТНОСТ

По успешното реализирање на првото издание на онлајн курсот „Вовед во театарската уметност“ во рамки на едукативната програма Театар за сите, отвараме повик за упис на второто издание на онлајн програмата! Формуларот за пријавување можете да го најдете на овој линк. Пријавувањето завршува на 8.јуни (понеделник), а првиот час е закажан за 9.јуни (вторник) соContinue reading “ПОВИК ЗА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ОНЛАЈН КУРСОТ: ВОВЕД ВО ТЕАТАРСКАТА УМЕТНОСТ”

ПОВИК ЗА ОНЛАЈН КУРС: ВОВЕД ВО ТЕАТАРСКАТА УМЕТНОСТ

Пресврт преку својата едукативна програма „Театар за сите“ отпочнува нов, едномесечен онлајн курс „Вовед во театарската уметност“. Ги следиме современите текови на онлајн едукацијата и се обидуваме да одговориме на предизвикот со тоа што нудиме можност за квалитетно исполнување на слободното време на сите љубители на театарската уметност. Програмата „Вовед во театарската уметност“ е едномесеченContinue reading “ПОВИК ЗА ОНЛАЈН КУРС: ВОВЕД ВО ТЕАТАРСКАТА УМЕТНОСТ”

ИВАНА ХАЏИВАНОВА: Емоциите се заразни и сега се шират низ сајбер-просторот со брзина на светлината

Последното интервју од оваа серија на разговори е со психологот и психотерапевтот Ивана Хаџиванова, основач на Центарот за психотерапија, психодијагностика, тренинг и едукација НЕОКОРТЕКС.Оние кои веќе работеле со неа знаат дека Хаџиванова не само што се залага за кревањето на свесноста за негувањето на душевното здравје, туку истовремено и го демонстрира тоа преку нејзиното активно,Continue reading “ИВАНА ХАЏИВАНОВА: Емоциите се заразни и сега се шират низ сајбер-просторот со брзина на светлината”

Следете не:

Пишете ни:

presvrtinfo@gmail.com